Si tens “mono”, que sigui d’Anís!

Avui casualment he dinat al Chaplin, un petit bar-restaurant de Girona proper a l’estació, i al entrar-hi m’ha sorprès veure que els cambrers portaven tots un gran pegat/enganxina al bell mig del front i un cigarret de plàstic als llavis. A les taules seguien havent-hi cendrers, però enlloc de burilles de cigarrets estaven plens de caramels, i en concret amb una gominola “palote” per qui tingués el mono de sostenir un petit cilindre entre els seus dits. A més, juntament amb el menú hi havia una promoció especial de pegats de nicotina, com podeu veure a la imatge adjunta.

Aquesta petita performance ideada per en Gori, el simpàtic propietari del bar, és una manera divertida de prendre’s la nova llei del tabac. La idea era fer una mica de conya sobre una llei que perjudicarà fortament aquest sector. I prou repercusió ha tingut aquesta iniciativa, ja que precisament avui ha sortit al Diari de Girona, al Punt Diari i a l’Avui a nivell estatal. I encara més, a nivell internacional ha sortit a la televisió, a les notícies d’Antena 3 d’avui al migdia. Al bar no hi havia tele, però passades les 15h a en Gori li han arribat alguns missatges de què l’estaven veient per la tv ;-)

A mi en concret no m’agrada pas gens aquesta nova llei del tabac. Tal qual està ara, la trobo injusta. Amb la de bars que hi ha, n’hi hauria d’haver per tots els gustos, que alguns fossin per fumadors, d’altres per no fumadors, i que cadascú vagi on més li agradi. Però aquesta reflexió la guardarem per algun altre dia, que ara només volia comentar el bon humor de la iniciativa del restaurant “mediàtic” on he anat a parar… ;-)

I per cert, si esteu per Girona, us recomano aquest restaurant, on a més de tenir bon sentit de l’humor i items en homenatge al gran Charles Chaplin, també tenen un bon menú i s’hi menja bé ;-) La seva adreça exacta és Ronda Sant Antoni Maria Claret 3.

Notícia al diari Avui:
http://www.avui.cat/noticia/article/2-societat/14-salut/352761-un-bar-que-es-pren-els-canvis-amb-molt-dhumor.html

bar restaurant Chaplin(fotografia de Joan Sabater, extreta de la notícia al diari Avui)

M´agrada
0
Aquesta entrada s'ha publicat a General i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *