Destrempats, indignats i acampats

spanishrevolutionA alguna gent sembla que els consti d’entendre tota la sèrie de moviments que s’estan produint al voltant de #nolesvotes #15m #democraciarealya #yeswecamp #spanishrevolution.

He recuperat una piulada meva del 26 de gener d’aquest any, quan el mosqueig per la llei Sinde:

Pactos: 2011 @PSOE + @PPopular contra Internet. 2012 (elecciones) Internet contra @PSOE + @PPopular #leysinde #notforgetnotforgive

Justament això és el què està passant ara. Quan el principal partit de l’esquerra pacta contra-natura amb el principal partit de la dreta, en contra de les llibertats dels ciutadans i més concretament dels usuaris d’internet, aquests els hi perden tota confiança i quan arriba el moment en què poden ser escoltats, reclamen alternatives. Això per si sol no seria suficient, però sumat al descontentament general, l’indignació, la crisi, les eleccions, …

Fins ara, influir massivament sobre les persones només estava a l’abast dels grans mitjans de comunicació, però amb el desenvolupament de les noves tecnologies “quatre gats” la poden liar prou grossa com per fer-se sentir a tot el món. Això no treu que segueixen manant els de sempre… ;-(

Als partits (i mitjans de comunicació) d’esquerres no els agraden gaire aquests moviments, per un costat pq no els poden controlar massa, i per l’altra pq consideren que els faran perdre vots. I als de dretes tampoc els agraden gaire, per la primera raó en comú, i pq entenen que aquests col·lectius el formen majoritàriament gent que tampoc els votaria.

I això reflexa una mica la problemàtica actual amb la política. Cadascú mira segons creu que més li convé als seus interessos, sense intentar entendre/acceptar el què més convé a la majoria de la població. Molts polítics i periodistes tenen massa lligams com per ser realment sincers i actuen segons les directrius que se’ls demana implícita o explícitament.

La meva recomanació per aquest diumenge, no votar ni PSOE ni PP ni CIU, però tampoc deixar d’anar a votar, ni votar en blanc que és com votar el partit majoritari. #noelsvotis #catalanrevolution

M´agrada
3
Aquesta entrada s'ha publicat a General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *