World Golf Tour

WGTEl World Golf Tour, abreviat WGT, és un joc on-line de golf que recrea bastant bé aquest esport. Inclús alguna gent amb qui he parlat diuen que és el millor que existeix a internet. En tot cas, està realment bé… ;-)

Com a modalitats de joc, hi ha la standard de completar un recorregut Stroke Play de 9 o 18 forats en algun dels camps recreats, però també hi ha la modalitat Close To The Hole que consiteix en una sèrie de reptes diversos des de diferents posicions. A més, a nivell col·lectiu hi ha la possibilitat de jugar partides Matx Play contra altres jugadors, partides Blitz de reptes fins a 4 jugadors, i partides Alternate de 2 contra 2. Tant els matx play com els blitz són força divertits, sobretot quan són amb gent de nivell similar i està igualadet… ;-)

Registrar-se és gratuït, i es pot triar alguna opció de personalització amb diferents uniformes per home i dona, però es comença amb un joc complert de pals i boles. Un driver, una fusta, un híbrid, els ferros del 3 al 9, un PW, un SW i el putt. Més endavant es poden comprar altres pals, boles i complements, ja sigui amb crèdits guanyats per assolir diferents fites en el joc (pujar de nivell o quedar entre els millors en alguns dels molts campionats setmanals o mensuals) o fent que Sant Pere canti (és a dir pagant per paypal o targeta). Jo de moment segueixo amb els pals inicials, i tot i que sobretot trobo a faltar la distància que donen drivers més potents i el backspin de boles més toves, en alguns casos es pot remuntar amb bons approachs i putts.

Jugar és molt senzill, però al igual que el golf, fer-ho bé no sempre ho és tant. Tenint en compte la força i direcció del vent i la distància a recórrer, triarem el pal més indicat i establirem la direcció on volem tirar i la quantitat de backspin. Això és la part teòrica. I a la pràctica, cal ajustar la força del cop amb el mouse i fer un clic de precisió per acabar d’establir la desviació. Amb una mica de pràctica comencen a arribar tirs espectaculars d’aquests que enganxen, birdies, eagles com aquest al forat 6 dels mítics Links de St Andrews, The Old Course i hole in one com aquest al camp de Oakmont on es juga el USA Open ;-)

Aquest 2011 a WGT s’ha jugat un Open britànic virtual, paral·lel al real, The Making of World Golf Tour: Virtual British Open & Royal St George’s Golf Club

Si us voleu registrar al joc, ho podeu fer a través d’aquest enllaç referenciat on obtindreu un “free gift”, i em podeu localitzar amb el nick de pipcat.

M´agrada
3
Aquesta entrada s'ha publicat a Jocs i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *