Alícia al país de les drongues

alice wonderland drugsUna sèrie d’imatges gif animades creada per Heroin Chic / Matthew Wilkinson, Alice in Wonderland and Drugs.

A base d’imatges de la pel·lícula de dibuixos animats Alícia al país de les meravelles es representen els efectes que produeixen diferents drogues com la marijuana, els bolets, l’opi, els àcids, l’èxtasi, …

No és que els efectes estiguin clavats del tot, però tenen el seu punt. L’animació de l’opi és la que em sembla més irreal per lo accelerada que és quan hauria de ser més aviat a càmera lenta. I per l’àcid també hauria estat bé posar-hi un punt de color ja que el LSD no té per què ser fosc i sovint es manifesta com una explosió de coloraines amb molta alegria.

M´agrada
0
Aquesta entrada s'ha publicat a Cànnabis i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *