L’Interclubs 2011

PiP.catAvui es tanca el plaç d’inscripció dels equips per l’Interclubs 2011 que començarà a finals de gener. Amb el nom d’Interclubs és com es coneix habitualment el Campionat de Catalunya de P&P per Equips que organitza anualment la Federació Catalana de Pitch&Putt.

És la competició de P&P més maca de totes (dada subjectiva, però compartida per un gran nombre de jugadors) i la que més gent involucra (dada objectiva). Aquest any 2011 participaran més de 150 equips repartits en diferents divisions (1ª, dos grups de 2ª, dos grups de 3ª i quatre grups de 4ª).

El fet de competir en equip és un dels majors alicients que té aquesta competició, però també fa il·lusió retrobar-se amb altres equips d’amics i coneguts, i haver d’anar a camps menys habituals. A més el format en què es juguen les proves, 4 jugadors individuals i 4 jugadors en dues parelles, i el poder descartar un resultat de cada, ajuden a què puguin anar participant tots els jugadors de l’equip malgrat puguin tenir nivells una mica desiguals.

Des de fa uns quants anys l’interclubs consta de 6 jornades, repartides de gener a juliol, on tots els equips competeixen entre ells i acumulen punts segons la seva classificació a cada prova. Les dates de la competició del 2011 són:

 1. 29 i 30 de gener
 2. 26 i 27 de febrer
 3. 2 i 3 d’abril
 4. 28 i 29 de maig
 5. 2 i 3 de juliol
 6. 30 i 31 de juliol

Degut a l’èxit d’aquesta competició esperem que més endavant la federació contempli la possibilitat d’ampliar el nombre de proves o organitzar algun altre torneig per equips. Almenys això és el què es pot deduïr per les preguntes que van plantejar al qüestionari on-line de la seva web.

El què no m’agrada massa de l’Interclubs d’enguany és l’augment de preu dels green-fees, passant de 19 a 20 €. Tenint en compte la crisi, que hi ha molts equips i jugadors nous, que els equips ja acostumen a anar a entrenar als camps (inclús abans de la setmana amb preu reduït), que no hi ha premis ni sorteig a les proves, i que les prestacions que ofereixen els camps són justetes (una aigueta i una peça de fruita en molts casos), no veig motius per apujar el preu per molt que puguin dir que si l’IPC o que si feia temps que no s’apujava ;-(

En tot cas, visca l’Interclubs i molta sort a tots els equips amics, que en són molts i repartits per totes les categories ;-)

M´agrada
6
Aquesta entrada s'ha publicat a Esports i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: L’Interclubs 2011

 1. Uri diu:

  Molta sort per vosaltres també.. aquest any que no competim junts, ja podeu guanyar la vostra divisió :) Som-hi!

 2. Raül M diu:

  Molta sort als amics del pipcat i a la resta d’equips amics.
  Visca l ‘ Interclubs !!!

 3. Albert Sureda diu:

  Sens dubte al ser un esport teòricament individual, el fet de jugar-se en equip fa que aquesta competició sigui del tot especial, sens dubte i amb gran diferència la millor competició de P&P, el companyarisme i l´esforç col.lectiu un bon al.licient.

  Molta sort i molts birdies a tothom , llàstima que nomès siguin 6 proves.

  Força Pip.cat !!*!!

 4. Juan Paz diu:

  Interclubs es una de les competicions més maques, però crec que seria més real
  si , fos com avans , el resultat per cops i no per punts.
  ¡¡¡¡¡¡molta sort a tots i bona temporada!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *