20 anys de Pitch & Putt a Catalunya

20 anys de P&P a CatalunyaEs podria dir que l’esport del P&P va néixer a Catalunya el dia 1 de gener de 1990. Aquell dia una sèrie de nois van començar a jugar al camp de Solius (Santa Cristina d’Aro) que tot just estava acabant de construir en Martin Whitelaw. Aquest irlandès afincat a terres gironines va ser un dels principals impulsors del Pitch & Putt i gràcies a la seva empenta, el suport d’altres propietaris de camps i el recolzament dels jugadors aquest esport supera els vint anys de vida amb una excelent salut.

Precisament aquest mes de desembre la Federació Catalana de Pitch and Putt va presentar el llibre Recull històric de 20 anys de Pitch & Putt a Catalunya. Un llibre molt recomenable, de casi 300 pàgines, amb moltes fotografies i a un preu molt assequible (10 euros, 12 amb enviament per correu).

Llibre 20 anys de Pitch & Putt a CatalunyaAl llarg de les seves pàgines es fa un repàs dels principals fets que han esdevingut al voltant del P&P. Entre d’altres hi ha capítols dedicats a l’existència de l’esport prèviament a nivell internacional, el primer camp a Catalunya, la creació de l’Associació Catalana de Pitch & Putt, les raons de l’expansió de l’esport, els clubs, els camps que existeixen i els que van tancar, els millors jugadors catalans, les participacions de la selecció catalana, l’historial de competicions internacionals, els mitjans de comunicació de pitch & putt, estadístiques i normatives entre d’altres. En el llibre han col·laborat moltes persones que formen part dels diferents col·lectius de la família del Pitch & Putt català, com un servidor, que va escriure cinc paginetes ;-).

El llibre es pot comprar als camps de P&P, a la seu de la Federació i també on-line a través de la web de la FCPP:
http://www.pitchputt.cat/fcpp/pagaments/producte.php?id=8

Una mostra de les primeres pàgines:
http://www.pitchandputtcat.com/acpp/Image/NewsImages/image_14837_2.pdf

Vídeo de la presentació del llibre a UFEC.tv:
http://www.ufec.tv/index.php?id_arxiu=1115

Vídeo d’en Ricard Camó:
http://www.deteeagreen.tv/pitch-a-putt/3-campionats/576-presentat-el-llibre-1990-2010-el-pitch-a-putt-a-catalunya-a-la-seu-de-la-ufec

M´agrada
4
Aquesta entrada s'ha publicat a Esports i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *